MSR Staršie žiactvo

18.05.2015 00:00

Majstrovstvá SR staršieho žiactva


**
V dňoch 16.-17. 5 2015 sa uskutočnili MSR st. žiactva , na ktorom nás reprezentovali Viky Papcunová a Emka Labošová. 
p.

Viky
Viky po tuhom boji postúpila zo skupiny  s prehrou nad Nati Grigelovou 1:3 a výhrou nad Nati Divinskou 3:2 .Ďalej zdolala Agátu Kľučarovú 4:2.O postup do 4  však prehrala nad dobre hrajúcou Katkou Belopotočanovou.Tak sa umiestnila na krásnom 5.-8.mieste.

Štvorhru si zahrala so svojou súperkou ale i kamarádkou Agi Kľučarovou.Umiestnili  sa na  5.-8. miesto , keď ich vyradili zohraté spoluhráčky Grigelová-Kukuľková.

V mixe po boku Milana Martina po jednom vyhratom zápase a druhom prehratom nad Emkou a Jakubom Zelinkom obsadili ôsme až šestnáste miesto.

Emka
Emka zo skupiny postúpila bez problémov.V pavúku si ďalej poradila s Jankou Terezkovou 4:1 , Alenou Majerskou 4:1 .V semifinále vyhrala nad Natáliou Grigelovou 4:1.Vo finále zdolala svoju stálu súperku Katarínu Belopotočanovu 4:2 a tak sa stala Majsterkou Slovenska 

Štvorhu si zahrala s Nikou Puchovanou.O postup do 4 vyhrali nad dvojicou Peková-Divinká 3:2.Ďalej si zahrali proti Belopotočanovej -Šinkarovej , ktorým však podľahli 3:2 a tak sa umiesrnili na konečnom 3.mieste.

V mixe sa jej partnerom stal Kubo Zelinka.Po voľnom kole si zahrali proti Viky a jej partnerovi nad ktorými vyhrali .Neskôr však podľahli dvojici Grigelová-Bučko.
A tak sa umiestnili na konečnom 8-16 mieste.

Dievčatam gratulujeme a prajeme veľa úspechov.

Fotogaléria: MSR Staršie žiactvo

Táto fotogaléria je prázdna.

MSR Staršie žiactvo

Táto fotogaléria je prázdna.