Východoslovenský pohár staršie a najmladšie žiactvo

07.04.2013 08:13

Zlatá sobota Junior Čaňa

VSPM - Sofia Takáčová víťazne vo Vranove n/T, Ema Labošová prvá na Lokomotíve

Vranov n/T – VSPM najmladšie žiactvo

Biedna účasť, 23 chlapcov a 8 dievčat len potvrdzuje, že s mládežníckym stolným tenisom na východnom Slovensku niečo nie je v poriadku. Tieto čísla sú alarmujúce pre budúcnosť stolného tenisu na východe republiky. Za všetko hovorí  8–členná skupina dievčat, v ktorej boli 4 naše dievčatá. Hralo sa systémom každý s každým. Jedinou bez prehry bola Sofia Takáčová, ktorá sa stala celkovou víťazkou turnaja. Z chlapcov príjemne prekvapil Patrik Mitro, ktorý  skončil na veľmi peknom 8. mieste. Predvedenou hrou potešili aj naši najmenší Miška, Natálka Klaudi a Maťko.

 

Výsledky turnaja a konečné výsledky: VSPM Vranov dievčatá.pdf (153,2 kB), VSPM chlapci.pdf (770,2 kB), Konečné výsledky VSPM 2012 13.pdf (397,2 kB)

 

Košice  – VSPM staršie  žiactvo

Na tomto turnaji nás včera reprezentovali  Ema a Adam Labošovci. Medzi 18 dievčatami Emka nenašla ani včera premožiteľku a do svojej bohatej zbierky si pridala ďalšie turnajové víťazstvo. Adam vo štvrťfinále vyhral nad favorizovaným Harabínom z Kežmarku. Vyrovnaný zápas odohral aj v semifinále proti Gombíkovi, chcelo to len lepšiu koncentráciu na hru a mohol byť vo finále. V boji o tretie miesto taktiež doplatil na slabšiu sústredenosť hlavne v koncovkách setov. Tretie miesto tak ostalo domácemu J. Zelinkovi . 
 

Výsledky turnaja a konečné výsledky: VSPM Košice dievčatá.pdf (590 kB), VSPM Košice chlapci.pdf (937,3 kB), VSPM konečné poradie.pdf (414,8 kB)

 

VSPM Vranov n/T