Stolnotenisový víkend

29.09.2015 15:46

Úspešný víkend

Tento víkend naša mládež bojovala o body na 4 podujatiach.
 
26.9.2015 sa vo Valalikoch konal SPM dorastencov, kde nás reprezentovali a následne obsadili tieto pozície. René Reho - 6. miesto, Jakub Zelinka - 4. miesto, Adam Klajber - 33.- 48. miesto, Dávid Gašparovič a Matúš Zelinka zo skupiny nepostúpili. Emka Labošová - 4. miesto a Viki Papcunová - 25.- 32. miesto. 
V ten istý deň sa vo Vranove konal VSPM najmladších žiakov, kde nás reprezentovali Miška Bitóová, Saška Juhásová, Matej Bitó, Martinko Mišenda, Samko Palušek a Miško Vranay. Najlepšie sa umiestnila Miška, ktorá si domov odniesla bronz. Saška hrala pekne ale na medailu to nestačilo. S chlapcov sa najviac darilo Miškovi, ktorý obsadil 2. miesto, hneď za ním sa umiestnil Samko a o dve miesta za Samkom sa umiestnil Matej. Martinko zo skupiny nepostúpil, ale vyhral svoj prvý zápas. 
 
27.9.2015 sa opäť vo Valalikoch konal SPM mužov a žien do 21 rokov, kde nás reprezentovali René Reho - 9 - 16.miesto, Jakub Zelinka - 28. - 36.miesto , Emka Labošová - 1.miesto a Viki Papcunová - 19. - 24.miesto. Zároveň sa hrali aj štvorhry. René si zahral s Kubom a obsadili 5.-8.miesto. Ema hrala s Dášou Šinkárovou a skončili na rovnakom mieste ako chlapci. Viki hrala s Alenou Majerskou a obsadili 9.-12.miesto.
Zároveň sa v Prešove konal VSPM mladšieho žiactve, kde náš klub reprezentovali Adam Klajber, ktorý vyhral turnaj, Samko Palušek - 7.miesto, Štefan Németh, ktorý skončil hneď za Samkom, Miško Vranay - 11.miesto a Hrčka Matúš - 13.miesto. Nina Porubanová obsadila 3.miesto.
 
 
GRATULUJEME !!