2. SPM staršie žiactvo Valaliky

23.12.2013 18:36

2. kolo slovenského pohára mládeže staršieho žiactva

 
Z Valalik ďalšie zlato pre náš klub.

Dňa 14.12.2013 sa vo Valalikoch uskutočnil v poradí druhý slovenský pohár mládeže staršieho žiactva. Na tomto turnaji sme nemali zastúpenie v kategórii starší žiaci kvôli zdravotným problémom Adama Laboša. Ale v kategórii staršie žiačky sme mali rovno trojnásobné zastúpenie a to hráčkami Ema Labošová, Natália Kocichová, Viki Papcunová.
A počínali si takto :

Viki postúpila zo skupiny z 2.miesta po dvoch víťazstvách a jednou prehrou s vyššie nasadenou Bulíkovou z Topoľčian. Neskôr v kvalifikácii vypadla v prvom kole s Melicherovou z Čadce a skončila na 25-32 mieste.

O trošku horšie si počínala Natália ktorá skončila na 33-40 mieste keď v skupine vyhrala len jeden zápas a po dvoch prehrách nepostúpila zo skupiny a skončila v skupine tretia.

Najlepšie si z nich počínala Ema ktora tento turnaj vyhrala po menšom zaváhaní v skupine s Grigelovou 1:3 už nemala problém zdolať nijakú súperku v skupine. A tak po troch zápasoch v hlavnom pavúku sa dostala až do finále kde v dramatickom zápase zdolala prvú nasadenú hráčku na turnaji Belopotočanovú 3:2.


Po tomto turnaji je Ema na prvom mieste slovenského rebríčka. Gratulujeme!

Kompletné výsledky turnaja nájdete TU :
 konečné-výsledky dievčatá Valaliky.pdf (391446)
 konečné-výsledky_CHlapci Valaliky.pdf (492363)


zdroj: Adam Laboš

 

 


 
 
 
 

SPM staršie žiactvo Valaliky

Táto fotogaléria je prázdna.