Majstrovstvá Východného Slovenska mladšie žiactvo

06.04.2014 19:01

6.4.2014-Majstrovstvá Východného Slovenska mladšie žiactvo, Čaňa

Dňa 6.4.2014 sa uskutočnili Majstrovstvá Východného Slovenska v Čani. Klub ŠSTK Junior Čaňa mal na tomto turnaji trojnásobné zastúpenie : Emka Labošová , Viki Papcunová a naša najmenšia hviezdička Miška Bitoóvá. Počínali si takto...

 

Miška :

Naša najmenšia Miška nemala čo stratiť na tomto turnaji keďže to nebola jej kategória ale kategória v ktorej bude mocť hrať ešte 6 rokov. V kategórii jednotlivcov zo skupiny nepostúpila po prehrách so silnými súperkami, s Jankou Terezkovou z Michaloviec a z Ivanou Hudákovou z Vyšného Žipova, prehrala s nimi zhodne 3:0 na sety. Na štvorhru Miška nastúpila s Natálkou Andrejkovičovou z Valalík. Hneď v prvom kole pavúka ( v 8-čke) narazili na druhú nasadenú dvojicu na turnaji z Michaloviec Janku Terezkovú a Julku Dzelinskú. Dievčatám z Michaloviec podľahli po peknom výkone 3:0 na sety. V zmiešanej štvorhre Miška hrala s hráčom Lokomotívy Košice malým Samkom Palušekom. Taktiež hneď v prvom kole narazili na neskorých víťazov z Michaloviec Filipa Petríka a Dášu Šinkárovú.

Viki :

Viki mala štvorčlennú skupinu v ktorej súperila s hráčkami : Alenkou Majerskou z Valalík, Laurou Legátovou zo Spišských Vlách a Tationavou Žilkovou z Prešova. S hráčkami Legátová a Žilková Viki vyhrala 3:0 na sety bez menších komplikácií no však s Majerskou si Viki nevedela poradiť a podľahlajej 3:0 na sety. V prvom kole pavúka (v 16-tke) na razila Viki na Jakubčinovú z Vyšného Žipova z ktorou zvíťazili 3:0. V 8-čke narazila na spoluhráčku Z Čane Emku Labošovú ktorej podľahla 3:1 na sety a tak skončila 5-8. Vo štvorhre Viki nastúpila s Majerskou v prvom kole na Žipovskú dvojicu Mihalčinovú a Gregovú s ktorými vyhrali 3:1. V semifinále narazili na súperki z Michaloviec Dzelinskú a Terezkovú na ktoré už nevedeli nasa Viki a Majerská nájsť recept a boli zdolané 3:1 a tak obsadili pekné 3. miesto. V zmiešanej štvorhre, ktorú Viki hrala s Adamom Klajberom z Poproča skončili 5-8. Keď po hladkej výhre s Paľkom a Mihalčinovou (obidvaja zo Žipova) narazili na silného súpera Samka Feča a Julku Dzelinskú (Samko Vranov, Julka Michalovce). Im už podľahli 3:1 na sety.

Emka :

Od našej slovenskej jednotky z tejto kategórie Emky Labošovej sa očakávalo najviac. V jednotlivcoch si počínala podľa očakávaní. V skupine si  ľahkosťou poradila s Mihalčinovou so žipova a Šinkárovou Monikou s Michaloviec 3:0 na sety. V 16-tke mala Emka voľné kolo v 8-čke narazila na spoluhráčkou Viki ktorú zdolala 3:1. V semifinále Emka narazila na Julku Dzelinskú ktorú zdolala 3:0. Boj o najvyššiu priečku s Jankou Terezkovou z Michaloviec prebiehal podľa predstáv a vo finále Emka zvíťazila 3:0 a tak sa stal majsterkou Východného Slovenska. Vo štvorhre naša zverenkyňa nastúpila s Dášou Šinkárovou z Michaloviec. V prvom kole nastúpili na dvojicu Žilková (Prešov) a Legátová (Spišské Vlachy). Zvíťazili hladko 3:0. Takýmto istým rozdielom zdolali aj svoje súperky v semifinále Hudákovú a Jakubčinovú (obe Vyšný Žipov). Svoje účinkovanie zavŕšili do tretice víťazstvom a to vo finále s dvojicou Terezková, Dzelinská (Michalovce). Vyhrali s nimi 3:0 a tak získali najcennejší kov. V zmiešanej štvorhre nastúpila naša Emka bok po boku s Niňom Blaškom z Michaloviec. V prvom kole zvíťazili 3:0 na sety so Záhradníkom (Lemešany) a Žilkovou (Prešov). v druhom však na tento výkon nevedeli nadviazať a podľahli tak Milanovi (Kežmarok) a Hudákovej (Žipov) 3:2 na sety po tuhom boji.

 

Ďakujeme našim hráčkam za reprezentáciu klubu a prajeme veľa ďalších športových úspechov .

 

Výsledky:

 Dievčatá.pdf (527398)

Chlapci.pdf (806636)

4hra Dievčatá.pdf (313094)

4hra Chlapci.pdf (390777)

Mix.pdf (390185)

Majstrovstvá Východného Slovenska mladšie žiactvo

Táto fotogaléria je prázdna.